€ 1.675.000 k.k. (excl. btw)Zwarteweg 16 b
te 't Veld


Klaver Agrarisch Vastgoed biedt nabij ’t Veld een recent akkerbouw-/tuinbedrijf aan op circa 20.000m2. Het erf beschikt over 3 moderne loodsen met dockshelters, koelcellen, kisten en losse bewaring (circa 1.100 ton aardappelen/uien). De daken zijn in 2016 en 2019 voorzien van zonnepanelen.
Verder is het bedrijf ingericht met een kantine, kantoor en verblijfsruimten. Achter de opstallen is circa 9.700m2 cultuurgrond aanwezig. De grond is voor diverse teelten zeer geschikt. En tevens deels bestemd als agrarisch bouwvlak (nog te bebouwen).

Aan de voorzijde van het erf is de mogelijkheid aanwezig om een vrijstaande bedrijfswoning te realiseren.

LOODS I MET KANTOOR EN VERBLIJFSRUIMTE

Bouwjaar: 2013, koelcellen 2017

Afmetingen (bvo)
Loods: circa 56,53 x 30m = 1.695m2
Kantoor/verblijfsruimte: circa 11 x 6,05m = 66m2 (extern)

Bouwaard: betonvloer, stalen spanten en gordingen, gevels voorzien van sandwichpanelen en zadeldak gedekt met sandwichpanelen en deels voorzien van lichtnok.

Indeling
Loods: open ruimte met overheaddeur (4,5 x 4,5m), 2 overheaddeuren (4,2 x 4,5m) naar tussenhal, machinekamer (t.b.v. koelcellen loods I en III, middels trap toegang tot zolder boven machinekamer met PV-installatie. Koelcel 1 van 12 x 8,6m (nvo) met schuifdeur en ruimte voor circa 215 kisten. Koelcel 2 van 7,5 x 15m (nvo) met hefdeur en ruimte voor circa 215 kisten. 3 Losse droogwanden voor koolkisten (2 breed, 4 hoog en 15 diep). In de loods zijn voorbereidingen aanwezig om extra koelcellen te bouwen.
Kantoor/verblijfsruimte: entree, portaal met gootsteen, wasmachine- en drogeraansluiting en CV-ketel (Intergas HRE, 2017), kantoor, toilet met urinoir, doucheruimte met douche en wastafel, woonkeuken met recht keukenblok v.v. dubbele spoelbak, gaskookplaat en afzuigkap, 2 kamers. Vanuit portaal doorgang naar loods.

Isolatie: gevel-, glas- en dakisolatie.

Voorzieningen kantoor: gas, water, elektra, ledverlichting en brandalarm. Ruimte tevens voorzien van vloerverwarming en systeemplafonds.

Bijzonderheden:
- koudemiddel cellen R 134a.
- zonnepanelen geplaatst in 2016; 424 panelen met een vermogen van 112.360 Wattpiek, 2 elektra bruto productiemeters en 3 omvormers.

TUSSENHAL

Bouwjaar: 2013

Afmetingen (bvo): circa 22,48 x 9m = 202,32m2

Bouwaard: betonvloer, stalen spanten, gevels v.v. damwandprofielplaten en plat dak gedekt met metalen profielplaten en 2 lichtkoepels.

Indeling: tussenhal met overheaddeur (4 x 4m) en loopdeur aan achterzijde, 2 dockshelters met overheaddeuren (3 x 3m) en loopdeur. In laadkuil zijn voorbereiding voor vloerverwarming getroffen. Vanuit tussenhal doorgang naar koelcel (loods II).

Isolatie: wand-/gevelisolatie.

Bijzonderheden:
- condensor op het dak t.b.v. koelcellen (loods I).
- mechanisme dockshelters dienen moet nog te worden afgebouwd.

LOODS II MET KANTINE EN VERBLIJFSRUIMTE

Bouwjaar: 1999

Afmetingen (bvo)
Loods: circa 46 x 29,87m = 1.374,02m2
Kantine/verblijfsruimte: totaal circa 70m2

Bouwaard: betonvloer, stalen spanten met houten gordingen, gevels voorzien van damwandprofielplaten, zadeldak gedekt met metalen profielplaten.

Indeling
Loods: open ruimte met overheaddeuren (4,5 x 4,5m) en loopdeuren. Gedeelte van de ruimte is ingericht t.b.v. los gestorte producten (3 maal circa 250 ton en 1 maal circa 350 ton) en is voorzien van halfronde kokers, houten tussenwanden en drukwand met ventilatoren. 2 Koelcellen van 15,35 x 14,45m   (nvo) met schuif- en hefdeuren en ruimte voor circa 440 kisten. Hefdeur aanwezig tussen koelcel 1 en 2. Middels trap vanuit de loods is zolder boven kantine/verblijfsruimte bereikbaar met CV-ketel (Remeha). Op zolder is tevens de PV-installatie en groepenkast aanwezig.
Kantine/verblijfsruimte: vanuit loods toegang tot doucheruimte met douche en toilet en apart urinoir. Entree naar kantine met gootsteen, klimaatcomputer (Omnivent) en toegang naar de verblijfsruimte. Tevens vanaf bedrijfserf portaal met entree naar keuken met recht keukenblok v.v. spoelbak en afzuigkap
en wasmachineaansluiting, voormalig kantoor met 2 kamers.

Isolatie: gevelisolatie en dakisolatie.

Voorzieningen kantine: gas, water, elektra, verlichting en brandalarm. 

Bijzonderheden:
- koudemiddel cellen R 507a.
- zonnepanelen geplaatst in 2019; 405 panelen met een vermogen van 113.400 Wattpiek, productiemeters en 2 omvormers.

TUSSENBOUW

Bouwjaar: 2009

Afmetingen (bvo): circa 46 x 5,5m = 253m2

Bouwaard: betonvloer, stalen spanten gevels en plat dak gedekt met metalen profielplaten.

Indeling: bewaarruimte met droogwand voor houten kisten (3 breed, 3 hoog en 12 diep), afzuiger (15 kW) met doorblaasfilterkast en toebehoren (2009) en machinekamer t.b.v. koelcellen loods II met condensor.

Isolatie: dak-/gevelisolatie.

Voorzieningen: elektra en verlichting.

LOODS III

Bouwjaar: 2009, 2013 koelcel

Afmetingen (bvo): circa 46 x 29,87m = 1.374,02m2

Bouwaard: schuimbetonfundering, betonvloer, stalen spanten met houten gordingen, gevels voorzien van damwandprofielplaten, zadeldak gedekt met sandwichpanelen.

Indeling: open ruimte met zuigwand met toebehoren (circa 5 x 150 kisten en 1 x 100 kisten) en loopdeur, koelcel met schuifdeur en ruimte voor circa 1.250 kisten.

Isolatie: gevel- en dakisolatie.

Voorzieningen: elektra en verlichting.

ERFVERHARDING, BRON, OVERIGE

Middels een brede dam is het bedrijfserf ontsloten naar de openbare weg.
Het erf is voorzien van betonverharding (stelconplaten) met een totale oppervlakte van circa 1.500m2.

Op het erf is een bron aanwezig. De bron wordt gebruikt voor de watervoorzieningen van de gewasbeschermingsspuit, de schoonmaak van inventaris en de kisten reiniging. De bron is geslagen tot op circa 28 meter diepte. Het water is van uitstekende kwaliteit en wordt jaarlijks gekeurd door GlobalGap.

Het agrarisch bouwvlak is totaal circa 14.000m2 groot (zie plankaart bestemmingsplan).

CULTUURGROND

Oppervlakte: perceel totaal groot circa 20.000m2, waarvan cultuurgrond circa 9.700m2

Grondsoort: kalkrijke leek-/woudeerdgronden; zavel, profielverloop 5 (bron: bodemkaart Nederland).

Teeltplan: 2017 witte kool, 2018 aardappelen, 2019 rode kool, 2020 witte en rode kool, datum van raadpleging 19 november 2020 (bron: website Boer&Bunder en opdrachtgever).

Ontsluiting: middels erf naar de openbare weg, te weten Zwarteweg.

Ontwatering: drainage om de circa 10m, aangelegd in 2018.

Lasten: reguliere lasten.

OVERIGE INFORMATIE

Bestemmingsplan: agrarisch met waarden, bouwvak. Bestemmingsplan Buitengebied voormalige gemeente Niedorp, onherroepelijk vastgesteld d.d. 1 oktober 2013 door de raad van de gemeente Hollands Kroon, datum van raadpleging 19 november 2020 (bron: ruimtelijkeplannen.nl).

Milieuwetgeving: Activiteitenbesluit (bron: correspondentie Omgevingsdienst NHN, d.d. 25 augustus 2020).

Bijzonderheden:
- uit de perceelsregistratie van Mijn RVO blijkt dat er geen sprake is van tijdelijk grasland, datum van raadpleging 19 november 2020 (bron: website RvO).
- jachtrecht verhuurd aan derden.
- verkennend bodemonderzoek van het erf aanwezig (conform NEN 5740), d.d. 4 juli 2011.
- elektrische installatie gekeurd behoudens laatste PV-panelen.
- SDE subsidie verleend in 2015 en 2017, welke in overleg is over te nemen door koper.
- de definitieve kaveloppervlakte moet nog worden bepaald. Kosten van de kadastrale inmeting komen voor rekening verkoper.

Betalingsrechten: gaan mee over (zijn bij de koop inbegrepen).

Aanvaarding: in overleg.

Download de brochure voor uitgebreide informatie.


Brochure aanvragen

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend de brochure te downloaden of per post te ontvangen. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Er ging iets mis bij het aanvragen, controleer het formulier en probeer het nog eens.


Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vul eerst uw postcode en huisnummer in.

Woont u buiten Nederland? Neem dan contact met ons op.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).De brochure

Elk object in het aanbod van Klaver Agrarisch Vastgoed beschikt over een kleurrijke complete brochure met prachtige foto’s en details van het object.

Deze brochure geeft u slechts een impressie. Om een juist beeld te vormen adviseren wij u contact met ons op te nemen voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Bezichtiging plannen

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend een afspraak te maken voor bezichtiging. Heeft u al een Klaver Profiel? Log hier in »

Er ging iets mis bij het verzenden, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Een van onze medewerkers zal contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen of om een ander tijdstip af te spreken.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).Op de kaart

Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 1Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 2Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 3Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 4Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 5Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 6Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 7Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 8Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 9Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 10Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 11Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 12Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 13Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 14Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 15Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 16Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 17Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 18Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 19Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 20Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 21Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 22Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 23Zwarteweg 16 b, 't Veld - Foto 24

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed