verkochtDe Veken 2 B
te Opmeer

Bedrijfspand


Omschrijving

DE VEKEN 2 B - OPMEER

Klaver Agrarisch Vastgoed biedt een bedrijfspand met bedrijfswoning aan gelegen op het industrieterrein De Veken te Opmeer en op korte afstand van de A.C. de Graafweg. Het bedrijfspand met bedrijfswoning staat op een perceel van totaal 1.515m². Rondom de bedrijfswoning is een royale tuin gelegen.

Het object is in het bestemmingsplan bestemd met bedrijf met als functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.1. Dit betekent dat er volop mogelijkheden zijn voor een ZZP’er of een andere kleine zelfstandige.

De bedrijfswoning is in zeer goede staat van onderhoud en door de locatie aan de buitenkant van het bedrijventerrein geniet de woning veel privacy. De woning is gedateerd uit 1977 en is 8,5 meter bij 12 meter. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig met de mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Het bedrijfspand biedt mogelijkheden voor een combinatie van showroom, kantoor, opslag en werkplaats. De afmeting is 12 meter bij 21,5 meter en het heeft inpandig een doorgang naar de bedrijfswoning.

ERFVERHARDING, PARKEERPLAATS, ONTSLUITING

Het gehele terrein heeft een oppervlakte van 1.515m² waarvan momenteel circa 715m² in gebruik is t.b.v. de bedrijfswoning (incl. tuin). De overige 800m² is in gebruik t.b.v. de schuur.

Het object is ontsloten vanaf de De Veken. Bij het entree is een parkeerterrein aanwezig. Het terrein is verhard met betonklinkers.

OVERIGE INFORMATIE

Bestemmingsplan: bedrijf (artikel 4), bouwvlak, bedrijfswoning, bedrijf tot en met categorie 3.1, maximum bebouwingspercentage terrein 90 %, maximum bouwhoogte 8m, water (artikel 9). Bestemmingsplan BPDEVEKEN, vastgesteld d.d. 20 december 2012 door de raad van de gemeente Opmeer, datum van raadpleging 14 juni 2017 (bron: Ruimtelijke Plannen en Planviewer).

Aanvaarding: in overleg.

Terug naar foto 1

Neem contact op