verkochtVredemakersweg 9
te De Goorn


Klaver Agrarisch Vastgoed biedt namens opdrachtgever een landelijk gelegen locatie aan in De Goorn. Het object is uitermate geschikt voor vrij wonen in het buitengebied met volop ruimte voor het houden van enkele paarden of hobbydieren. De huidige agrarische bestemming verdient wel aandacht, mede in relatie tot een eventuele financiering. Informeer hiervoor tijdig bij de gemeente Koggenland en uw financier. Voor nader informatie omtrent eventuele bestemmingsmogelijkheden kunt contact opnemen met ons kantoor.

Begin jaren 90 is het bedrijf gevestigd op deze plek. Middels de brede oprit is de ruime woning (inhoud 540 m³) met garage bereikbaar. Recent is het huis van binnen gestuct en geschilderd. De achtergelegen veestalling met een oppervlakte van circa 750 m² is voorzien van een potstalgedeelte en boxen met mestopslag. Achter de stal is een ruim erf met voeropslagmogelijkheden. Rondom de opstallen is de hobbyweide aanwezig met diverse bomen welke voor schaduw zorgen op zonnige dagen. De kadastrale oppervlakte van deze locatie is 13.195 m².

Het bedrijf ligt op korte afstand van de dorpskern Avenhorn/De Goorn met diverse faciliteiten.

Download de brochure of vraag deze aan via ons kantoor. Tevens kunt u op de site aanvullende informatie bekijken zoals lijst roerende zaken, bestemmingsplan en quickscan bij eventuele bestemmingswijziging naar wonen/plattelandswoning. 

VRIJSTAANDE WONING
Bouwjaar: 1993

Gebruiksoppervlakte: 133 m²
Overige inpandige ruimte (incl. garage): 29 m²

Indeling:
Begane grond: middels een portaal toegang tot meterkast en binnenkomst in de hal met trapopgang, toilet met fonteintje. Vanuit de hal toegang tot ruime woonkamer met sfeervolle openhaard, ruime serre met uitzicht over de landerijen en toegang tot het terras. Open woonkeuken met L-vormige opstelling voorzien van gasfornuis, afzuigkap, dubbele wasbak, vaatwasser, magnetron en koelkast. Bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en toegang tot de garage met CV-opstelling, segmentdeur en loopdeur. Vanuit de bijkeuken tevens toegang tot badkamer met douchecel, wastafel en toilet en deur naar het terras.
1e verdieping: overloop, ouderslaapkamer met diverse bergkasten, garderobekast en dakkapel. Tevens toegang tot de loggia gelegen op het zuiden. Slaapkamer 2 en slaapkamer 3 beide met bergkast en dakkapel, badkamer met ligbad, dubbele wastafel, bergkast en dakkapel.
2e verdieping: middels vlizotrap zolderberging bereikbaar.

Energielabel: Definitief label C. Datum van registratie 2 mei 2022 en geldig tot 21 april 2032.

Voorzieningen: Gas (CV-ketel, 2020). Begane grond en badkamer (1e verdieping) voorzien van vloerverwarming. Aangesloten op septictank, schotelantenne, glasvezel, alarminstallatie (met abonnement ter overname).

VEESTAL
Bouwjaar: 1993
Afmetingen (bvo): Circa 25 x 30m = 750 m², goothoogte 3,8m, nokhoogte 8m

Bouwaard:
Fundering: betonfundering op palen
Constructie: stalen spanten en houten liggers
Vloeren: betonvloer met gedeeltelijk roosters
Gevels: halfsteensmuren met damwandprofielplaten, ruiten en ventilatieluiken
Dak: asbestcementplaten en licht-/ventilatienok

Indeling: Linkerdeel van de stal in gebruik als potstal en paardenstalling. Rechterdeel vastzetgedeelte met mestopslag (405 m³), 4 schuifdeuren aanwezig van 4 meter breed. Tevens inpandige garage van 5 x 10 meter (bvo) met handbediende overheaddeur en loopdeuren.

ERFVERHARDING EN OVERIGE
- Erfverharding circa 1.300 m² (asfalt en beton)
- Voer- en kunstmestsilo (ter overname)
- Ontsluiting middels dam met houten hekwerk

GRASLAND
Circa 9.100 m², deels met houten afrastering

OVERIGE INFORMATIE
Bestemmingsplan:
- Agrarisch, bouwvlak, waarde-archeologie 5. Bestemmingsplan Landelijk Gebied, vastgesteld d.d. 27 juli 2013;
- Waarde-archeologie 5. Reparatieplan landelijk gebied 2017, vastgesteld d.d. 14 mei 2018;
Beide vastgesteld door de raad van de gemeente Koggenland. Datum van raadplegen 6 april 2022. (bron: website Ruimtelijke Plannen)

Omgevingsverordening NH2020: vastgesteld d.d. 15 juni 2022; grondgebied Provincie Noord-Holland, agrarische bedrijven, bodemsanering, landelijk gebied, Noord-Holland noord-Landelijk gebied, peilbesluit, grondbewerkingen voor permanente bollenteelt uitgesloten. Datum van raadplegen 31 oktober 2022.

Milieuwetgeving: Hinderwetvergunning aanwezig voor het hebben van een veestalling annex schapenschuur, d.d. 3 juli 1990 (bron: afschrift vergunning)

Erfdienstbaarheden: Niet bekend
Zakelijke rechten: Niet bekend. Klic kaart opvraagbaar.

Bijzonderheden:
- Uit de perceelsregistratie van Mijn RVO blijkt dat er sprake is van blijvend grasland. Datum van raadplegen 11 april 2022. (bron: website RVO)

- Feitelijk maakt het perceel grasland aan de rechterzijde onderdeel uit van een groter geheel. Opdrachtgever pacht (regulier) perceel Wester-Koggenland, sectie AB, nummer 540 ter grootte van 14.100 m². In overleg kan deze grond eventueel worden gepacht of gekocht. Als er geen overeenstemming wordt bereikt over koop of pacht, dient koper op de kadastrale grens zelf een erfafscheiding te realiseren.

- Reeds schrikdraad als erfgrens aanwezig aan de linker- en achterzijde. Indien koper een vaste afscheiding wenst dient koper dit in overleg te doen met aangrenzende eigenaar.

Vraagprijs: € 975.000,00 kosten koper

Aanvaarding: In overleg


Op de kaart

Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 1Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 2Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 3Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 4Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 5Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 6Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 7Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 8Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 9Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 10Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 11Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 12Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 13Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 14Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 15Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 16Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 17Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 18Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 19Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 20Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 21Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 22Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 23Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 24Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 25Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 26Vredemakersweg 9, De Goorn - Foto 27

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed