verkochtTropweere 18
te De Weere


Gelegen in het prachtig landelijk gebied van De Weere biedt Klaver Agrarisch Vastgoed een locatie aan met tal van mogelijkheden! Het agrarisch erf op circa 6.800m² met vrijstaande stolpboerderij van ruim 100m² en diverse schuren leent zich uitermate voor inpandige opslag of andere (recreatieve) activiteiten. Het object is namelijk nabij wandel- en fietsroutes gelegen. Tevens is er circa 2,3 hectare cultuurgrond optioneel te koop waarbij u de totale oppervlakte kunt vergoten naar ruim 2,9 hectare.

De stolpboerderij is gebouwd rond 1900 en later diverse malen gerenoveerd.

De achtergelegen loodsen dateren uit diverse jaartallen, waarvan de laatste gebouwd is in 2003 en ruim 450m² groot is.

STOLPBOERDERIJ

De stolpboerderij is rond 1900 gebouwd met een traditioneel houten vierkant en voorzien van een betonvloer en een houten vloer op de verdieping. De rieten kap is in 2012 geheel vernieuwd en zijn er dakramen geplaatst. De zijgevel aan de noordzijde is in 2008 vervangen.
De indeling op de begane grond betreft een hal met trap, toilet, ruime woonkeuken, kantoor, bijkeuken, slaapkamer met badkamer, bergruimte en een ruime woonkamer met hobbykamer. Bij zonnig weer kunt u gebruik maken van zonneschermen aan de zuidzijde.
Behaaglijke vloerverwarming aanwezig in de hal, toilet, badkamer (begane grond) en woonkeuken.
Op de 1e verdieping zijn er 5 slaapkamers gesitueerd met badkamer en apart toilet. De badkamer heeft een ligbad, aparte douche en een dubbele wastafel. Diverse slaapkamers hebben een vaste bergkast. Via een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar waarbij dakramen zorgen voor lichtinval en ventilatie.

De verzorgde omliggende tuin met terras heeft een aangebouwde overkapping aan de schuur waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven!

OVERIGE INFORMATIE
Bestemmingsplan: agrarisch met waarden - openheid, met bouwvlak en functie-aanduiding tuinbouw, waarde - aardkundig, waarde - archeologie 3 en 4, milieuzone - stiltegebied weidevogelleefgebied, Landelijk Gebied Opmeer 2014, vastgesteld door de raad van de gemeente Opmeer. Datum van raadpleging 12 juli 2018.
Structuurvisie en Provinciale Milieuverordening: structuurvisie Noord-Holland 2040 en Provinciale milieuverordening;
grondgebied voor Provincie Noord-Holland, fijnmazige waterberging, kleinschalige oplossingen voor duurzame energie, oude zeekleilandschap, gebied voor grootschalige landbouw, aardkundig waardevol gebied, weidevogelleefgebied, stiltegebied. Datum van raadpleging 12 juli 2018.

Bijzonderheden:
- uit de perceelsregistratie van Mijn RVO blijkt dat er geen sprake is van blijvend grasland, datum van raadpleging 12 juli 2018 (bron: website Boer&Bunder).
- indien erf met opstallen zonder cultuurgrond wordt verkocht dient perceel Opmeer, sectie W, nummer 611 kadastraal ingemeten te worden (zie kadastrale kaart). Kosten hiervan komen voor rekening koper. Over-/ondermaat wordt verrekend; zo mogelijk bij de juridische levering, via de afrekening van de notaris.
- jachtrecht verhuurd aan derden.
- plattegronden schuren beschikbaar.
- schotelaansluiting en septictank aanwezig.

Energielabel: voorlopig energielabel G (bron: website zoek uw energielabel).

Lasten:
- ruilverkavelingsrente m.b.t. erf € 114,99, m.b.t. cultuurgrond € 557,71, eindjaar 2039.
- reguliere lasten.

Vraagprijs: 6.800m² met opstallen € 650.000,00 k.k. en optioneel cultuurgrond à € 90.000,00 per hectare k.k.

Aanvaarding: in overleg.
Download de brochure voor de uitgebreide informatie.

Tropweere 18, De Weere - Foto 1Tropweere 18, De Weere - Foto 2Tropweere 18, De Weere - Foto 3Tropweere 18, De Weere - Foto 4Tropweere 18, De Weere - Foto 5Tropweere 18, De Weere - Foto 6Tropweere 18, De Weere - Foto 7Tropweere 18, De Weere - Foto 8

Neem contact op