Strategisch advies

Groeien-Krimpen-Staken?

Ondernemen is meegaan met de tijd, vooruit-denken. Maar ook: op tijd nadenken wat een gunstig moment zou zijn om mogelijk te staken. Een vooruitziende blik helpt u -ook op fiscaal vlak- uw voorbereidingen te treffen. Wij kennen de emoties, de financiele en fiscale motieven, en natuurlijk de Vastgoed markt - als geen ander.
Wij helpen u graag uw toekomst in kaart te brengen en daar tijdig de juiste stappen voor nemen.

Buurmans land en wat nu

Soms zijn investeringen ver vooruit gepland, maar maar soms ook ongepland. Bij investeringen op agrarische bedrijven gaat het doorgaans om grote bedragen. Wij kennen de markt van het Agrarisch Vastgoed en adviseren u graag om ook bij ongeplande investeringen een weloverwogen beslissing te kunnen maken.

Sparren over de toekomst

Spronginvesteringen, maar ook bedrijfsovername en afbouw van een bedrijf moeten worden getoetst aan een visie: wat kan ik en wat wil ik, nu en later. Hierbij is uw Vastgoed veelal uw belangrijkste vermogensbestanddeel.
Dick Waiboer heeft veel ervaring in de agrarische onroerend goed wereld, maar ook bancaire ervaring. Hij denkt graag met u mee over de keuzes die op uw weg als ondernemer komen, met als belangrijkste insteek: “een goede voorbereiding maakt een verrassing tot een kans”.

Klaver Agrarisch Vastgoed ook voor strategisch advies

Neem contact met ons op via e-mailadres info@klaveragrarischvastgoed.nl of bel: 0226 414 008. Wij vertellen u alle mogelijkheden en voorzien u graag van een strategisch advies.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed