Fosfaatrechten

Fosfaatrechten kopen & verkopen

Vanaf 15 januari 2018 is het mogelijk om fosfaatrechten over te kopen en verkopen. Voor een succesvolle bemiddeling bij de verkoop en aankoop van fosfaatrechten is Klaver Agrarisch Vastgoed een samenwerkingsverband aangegaan met zeven agrarische makelaarskantoren, genaamd ‘De Fosfaatstroom’. Door de landelijke spreiding van de makelaarskantoren ontstaat een uitwisselingssysteem met vraag en aanbod door het hele land. Binnen ‘De Fosfaatstroom’ wordt de totale transactie volledig en zorgvuldig afgehandeld.


Klik hier om artikel ‘Handel in fosfaatrechten verloopt transparant’ te lezen.

De fosfaatstroom

‘De Fosfaatstroom’ is een samenwerking tussen zeven gerenommeerde agrarische NVM makelaarskantoren verspreid over Nederland. Met trots kunnen wij u melden dat wij één van deze makelaarskantoren zijn.

Meer info over de Fosfaatstroom

Meer informatie en/of ondersteuning nodig?

Klaver Agrarisch vastgoed heeft zich gespecialiseerd in agrarisch bedrijfsadvies. Schroom niet en neem contact met ons op! Wij zien het als uitdaging om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en u naar volle tevredenheid volledig te ondersteunen. Stuur een e-mail naar info@klaveragrarischvastgoed.nl of bel: 0226 414 008.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.