Fosfaatrechten

Vanaf 15 januari 2018 is het mogelijk om fosfaatrechten over te dragen. Voor een succesvolle bemiddeling bij de verkoop en aankoop van fosfaatrechten is Klaver Agrarisch Vastgoed een samenwerkingsverband aangegaan met zeven agrarische makelaarskantoren, genaamd ‘De Fosfaatstroom’. Door de landelijke spreiding van de makelaarskantoren ontstaat een uitwisselingssysteem met vraag en aanbod door het hele land. Binnen ‘De Fosfaatstroom’ wordt de totale transactie volledig en zorgvuldig afgehandeld. Klik hier om artikel ‘Handel in fosfaatrechten verloopt transparant’ te lezen.

‘De Fosfaatstroom’: het medium om betrouwbaar zaken te doen!

Fosfaatstroom

Meer informatie en/of ondersteuning nodig?

Klaver Agrarisch vastgoed heeft zich gespecialiseerd in agrarisch bedrijfsadvies. Schroom niet en neem contact met ons op! Wij zien het als uitdaging om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en u naar volle tevredenheid volledig te ondersteunen. Stuur een e-mail naar info@klaveragrarischvastgoed.nl of bel: 0226 414 008.

Wilt u een bezwaarschrift indienen en/of in aanmerking komen voor de voorziening bijzondere omstandigheden? Wij staan u bij met raad en daad!

Fosfaatrechten App

Fosfaatrechten App

Wilt u weten wat voor invloed het stelsel van fosfaatrechten op de gerealiseerde (vanaf 2 juli 2015 tot heden) en/of gewenste ontwikkelingen binnen uw bedrijfsvoering heeft?

Dan hebben wij de oplossing voor u, de “FOSFAATRECHTEN APP”.

Download de app

Download de Fostaatrechten App gratis in de Apple App Store of Google Play Store of doe hieronder de berekening direct.

Download de Fostaatrechten App gratis in de Apple App StoreDownload de Fostaatrechten App gratis in de Google Play Store


Fosfaatrechten berekenen

Er ging iets mis, probeer het nog eens.

Neem contact op