Fosfaatrechten berekenen

Vanaf 1 januari 2018 is het stelsel van fosfaatrechten voor melkvee in werking getreden, dit houdt in dat uw melkvee op jaarbasis niet meer fosfaat mag produceren dan u aan fosfaatrechten op uw bedrijf geregistreerd heeft staan.

Om onaangename verrassingen of misgelopen kansen te voorkomen is het zaak dat u de verhouding tussen het gemiddeld aantal melkvee op jaarbasis en het aantal geregistreerde fosfaatrechten gedurende het jaar blijft monitoren. Om u te ontzorgen hebben wij voor u de “fosfaatrechten app” ontwikkeld. Door middel van de app berekent u in een handomdraai of u fosfaatrechten moet aankopen en/of huren, u kunt verkopen en/of verhuren of dat u simpelweg geen actie hoeft te ondernemen. Ook kan de app u inzicht geven wat gewenste ontwikkelingen (wijziging omvang veestapel, stijging melkproductie, verhouding melkvee en jongvee etc.) van invloed hebben op het stelsel van fosfaatrechten.

Alles begint met een goede planning!

Fosfaatrechten

Fosfaatrechten App

Wilt u weten wat voor invloed het stelsel van fosfaatrechten op de gerealiseerde (vanaf 2 juli 2015 tot heden) en/of gewenste ontwikkelingen binnen uw bedrijfsvoering heeft?

Dan hebben wij de oplossing voor u, bereken hieronder uw fosfaatrechten.


Fosfaatrechten berekenen

Er ging iets mis, probeer het nog eens.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed