Klaver Klantcase:

Verkoop bloembollenbedrijf Schagerbrug

Met de nodige weemoed halen Cees en Tineke hun allerlaatste oogst van het land. Er komt een eind aan zestig jaar ondernemerschap. Hun opstallen zijn verkocht. “Wij wilden de woningen, bollenschuren en opslagruimten in één keer verkopen, niet in plukjes”, vertelt Tineke. “Het land houden we. Voor de verhuur. Zo is ons ideale scenario uitgekomen, dankzij de aanpak en het netwerk van Klaver Agrarisch Vastgoed.”

20220317 luchtfoto met arc
“Opstallen verkocht, land in de verhuur”

Bloembollenbedrijf met export

Al sinds 1972 exploiteerde de familie De Groot hun bloembollenbedrijf met export aan de Stolperweg in Schagerbrug. Alles draaide om hyacinten, narcissen, tulpen, irissen en lelies. Totdat hun leeftijd hen dwong na te denken over bedrijfsverkoop. “Maar de grond wilden we zelf houden. Dat maakte de zoektocht naar een geschikte koper niet eenvoudiger. Daarbij hadden we ook de nodige ambtelijke hobbels te nemen.”, vertelt Tineke.

Verbindende schakel

“Gelukkig heeft Klaver Agrarisch Vastgoed daarvoor alle kennis in huis”, vervolgt Tineke. “En een breed netwerk. Dat bracht ons in contact met serieuze kandidaat-kopers. Bij de derde was het raak. Onze bewaarcellen en de grote verwerkingsruimte waren precies wat hij nodig had. Daarna ging het snel. Hij heeft zelfs al een stuk van de schuur uitgebroken! Wij mogen onze laatste oogst er nog wel verwerken, hoor. Dat gaat in goed overleg. Zo doen we dat, agrariërs onderling. Met Klaver als verbindende schakel.”

“De mensen van Klaver Agrarisch Vastgoed zijn helemaal thuis in ons wereldje. Daardoor weten zij precies wat je wilt en waarom. Je voelt direct: hier ben ik aan het juiste adres.”


WhatsApp Image 2022-09-27 at 11.13.42 AM (1)
WhatsApp Image 2022-09-27 at 11.13.42 AM (2)

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed