Makelaardij

Overdracht van Agrarisch onroerend goed is altijd boeiend. Er spelen heel veel facetten een rol, zoals fiscale, juridische, bedrijfseconomische, maar met name ook emotionele. Naast een brede deskundigheid en vakkennis - die Klaver Agrarisch Vastgoed in huis heeft- kan alleen iemand die ook daadwerkelijk affiniteit heeft met de branche u van het beste advies voorzien. Daarom zijn al onze specialisten en medewerkers van agrarische afkomst of zelfs nog steeds agrarisch ondernemer. Dat maakt Klaver Agrarisch Vastgoed tot uw volwaardige partner bij aan- en verkoop bemiddeling.

Klaver Agrarisch Vastgoed als uw makelaar

De ene agrarisch ondernemer wil graag groeien, de ander denkt aan afbouwen. Hoe vinden zij elkaar? Via Klaver Agrarisch Vastgoed. Door het actieve onderhoud van ons netwerk kennen wij de overwegingen van vele collega’s. Die bewaren wij in vertrouwen en vertalen ze intern naar kansen: nieuwe mogelijkheden die anders niet waren ontdekt.

Stille verkoop

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn grond of bedrijf te koop staat. Een emotionele gebeurtenis, financiële zorgen of praktische bezwaren kunnen hiervan de reden zijn. Klaver Agrarisch Vastgoed verzorgt dan een zogeheten stille verkoop. Geen bord in de tuin, geen plaatsing op funda, maar een zorgvuldige tactiek gericht op een directe match. Vanuit ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange positie als vakkundig vertrouwenspersoon kennen we de overwegingen van vele agrariërs en weten we wie we moeten benaderen. Wat Klaver Agrarisch Vastgoed daarnaast uniek maakt, is onze eigen database van mensen die middels een Klaver Profiel hun zoekcriteria bij ons kenbaar hebben gemaakt. Dat vergroot uw kans op een ‘stille’ match aanzienlijk!

Gesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek en u ervaart het zelf! Wij vertellen u graag alle mogelijkheden!

Maak een afspraak

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed