Verkoopbemiddeling

Klaver Agrarisch Vastgoed heeft een bewezen staat van dienst met 20 jaar ervaring, waarbij het belang van u als opdrachtgever altijd voorop staat. U bent bij ons verzekerd van betrouwbare, deskundige begeleiding, met veel persoonlijke aandacht. Wij weten van huis uit dat het niet niks is om je land of zelfs boerderij / agrarisch bedrijf te verkopen.

100 % inzet als uw verkoop makelaar

Bovenal gaan we natuurlijk voor de beste prijs voor uw bezit, daar zetten wij ons dagelijks 100% voor in. Uw vastgoed wordt op de beste manier gepresenteerd, onze website wordt zeer goed bezocht, wij zijn actief op social media: allemaal elementen die eraan bijdragen om de beste koper voor u te vinden. Daarnaast kunt u van ons zeer goede begeleiding verwachten bij de afwikkeling van de (ver)koop, met een eigen juriste en bedrijfsadviseur in huis.

Uw Agrarisch Vastgoed verkopen?

Uw vastgoed verkopen doet u niet iedere dag. Het is verstandig om bij deze belangrijke beslissing de makelaar met de meeste kans van slagen op de juiste koper voor uw vastgoed in de arm te nemen. Wij onderhouden een unieke ‘Klaver Zoekt’ database. Deze staat vol met gedetailleerde Klaver-profielen van mensen die nú grond of een boerderij of agarisch bedrijf zoeken. Mogelijk hebben wij dé koper al voor u gevonden!

Stille verkoop

Niet iedereen wil aan de grote klok hangen dat zijn grond of bedrijf te koop staat. Een emotionele gebeurtenis, financiële zorgen of praktische bezwaren kunnen hiervan de reden zijn. Klaver Agrarisch Vastgoed verzorgt dan een zogeheten stille verkoop. Geen bord in de tuin, geen plaatsing op funda, maar een zorgvuldige tactiek gericht op een directe match. Vanuit ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange positie als vakkundig vertrouwenspersoon kennen we de overwegingen van vele agrariërs en weten we wie we moeten benaderen. Wat Klaver Agrarisch Vastgoed daarnaast uniek maakt, is onze eigen database van mensen die middels een Klaver Profiel hun zoekcriteria bij ons kenbaar hebben gemaakt. Dat vergroot uw kans op een ‘stille’ match aanzienlijk!

Klaver Profiel

Wij hebben het Klaver Profiel voor u ontwikkeld voor het maken van de perfecte match tussen koper en verkoper!

Alles draait om het vinden van de ideale match tussen koper en verkoper. Het ultieme hulpmiddel hiervoor is onze eigen ‘Klaver Zoekt’ database. Hierbij voeren zoekers (online) de criteria in van het door hun gewenste agrarisch bedrijf en/of grond. De daarbij door ons aangereikte buitengewone zoekcriteria maken de zoekopdracht zo persoonlijk mogelijk. Deze unieke zoekcriteria komt u niet tegen op reguliere websites. Deze unieke database brengt daardoor zelfs voor de kleinste speld in een hooiberg vraag en aanbod bij elkaar! Het geeft u als verkoper dus een grote kans op het vinden van de ideale koper.

Wij kunnen u als potentieel verkoper vooraf al informeren of de perfecte koper in onze database zit. Blijkt in dit voortraject dat Klaver Agrarisch Vastgoed u inderdaad één op één kan matchen, dan geldt een aangepast tarief op onze diensten! Laat deze buitenkans niet liggen!

Gesprek?

Wij nodigen u graag uit voor een gesprek en u ervaart het zelf! Wij vertellen u graag alle mogelijkheden!

Maak een afspraak

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed