Ing. Dick Waiboer

Ing. Dick Waiboer - Agrarisch vastgoedspecialist / DirectieIng. Dick Waiboer - Agrarisch vastgoedspecialist / Directie - Foto
Agrarisch vastgoedspecialist / Directie
Ing. Dick Waiboerd.waiboer@klaveragrarischvastgoed.nl
Volg Dick op LinkedIn

“Een goed gevoel voor de rest van hun leven”

Klanten zien groeien in hun besluitvorming. Dat vindt Dick het mooiste. Want daar begint het: mensen helpen de beste keuzes te maken. Zaken duidelijk maken en opties aanreiken. Op elk gebied. En dat zijn er nogal wat. Ook timing en emotie spelen een grote rol. Dick begrijpt dat als geen ander. Als de zoon van een melkveehouder is hij al sinds 2008 mede-eigenaar van Klaver Agrarisch Vastgoed. Daarvoor werkte hij onder meer 18 jaar bij ING als agrarisch adviseur.

“Bij agrarisch vastgoed is vooral de verkoop een ingrijpende gebeurtenis. Vaak is er generaties lang geboerd. Daarom gaan wij niet alleen voor de beste transactie, maar voor de beste totaalbegeleiding. Ontzorgen, zoals dat heet. En integer handelen. Zo komen wij samen tot keuzes waar onze klanten de rest van hun leven een goed gevoel aan overhouden. Maar óók de koper! Zij weten exact wat ze kopen. Alles is helder, iedereen is blij. Dat maakt mij oprecht trots.”

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed