Mr. Dorien Bos-Klaver

Mr. Dorien Bos-Klaver - Directie / Jurist / Agri-mediatorMr. Dorien Bos-Klaver - Directie / Jurist / Agri-mediator - Foto
Directie / Jurist / Agri-mediator
Mr. Dorien Bos-Klaverd.klaver@klaveragrarischvastgoed.nl
Volg Dorien op LinkedIn

Ik hou van de puurheid van de boeren en het boerenleven

Ik ben Dorien Bos-Klaver en juriste en agri-mediator bij Klaver Agrarisch Vastgoed. Thuis heeft mijn man, Maurits Bos, een bollenbedrijf en tulpenbroeierij en samen hebben we 3 prachtige kinderen. Samen met Dick en Thieu heb ik in 2008 Klaver Agrarisch van mijn vader, Cor Klaver, overgenomen.

Kandidaat notaris

De verhalen over de boeren gingen al van jongs af aan met veel passie bij ons over tafel. Na mijn studie notarieel recht heb ik met veel plezier ruim 5 jaar als kandidaat notaris gewerkt op agrarisch georiënteerde notariskantoren in Noord-Holland. Daarna was de tijd rijp voor de stap naar Klaver. Gelukkig heb ik nog een paar jaar met mijn vader samen kunnen werken, waar ik met heel veel plezier op terug kijk.

​Verder bouwen aan het familiebedrijf

Sinds 2008 zetten we met ons gehele team Klaver Agrarisch Vastgoed op een hele mooie manier voort. Ik voel me rijk met alle mensen binnen ons team, waarmee we verder bouwen aan ons echte familiebedrijf.
Door mijn achtergrond als jurist, doe ik bij ons op kantoor alle contracten zoals de koopovereenkomsten en pachtcontracten, maar ook begeleiding van ruimtelijke ordeningstrajecten (o.a. bestemmingswijziging), Wet Voorkeursrecht Gemeenten ea. Daarbij ben ik praktisch ingesteld, spreek de taal van de boer en ben ik altijd op zoek naar de meest optimale oplossing voor beide partijen.

Agri-mediator

Daarnaast ben ik mij sinds 2013 gaan specialiseren als agri-mediator. Ik richt me daarbij vooral op de agrarische familiebedrijven. Ik ben ervan overtuigd én heb in de praktijk ervaren dat er veel ellende te voorkomen is door partijen te leren weer echt naar elkaar te luisteren. Mediation is in vele conflictsituaties een prachtig middel om partijen hun eigen oplossing te laten vinden. Daarvoor verwijs ik u graag naar www.klavermediation.nl

Ik vind het elke keer weer een eer als wij het vertrouwen krijgen om met het levenswerk van iemand aan de slag te gaan. Dat doen we dan ook met veel overgave, ieder binnen ons team met zijn eigen specialisme. Ik hou van de puurheid van de boeren en het boerenleven en dat wordt elke dag alleen maar meer.

klaver-mediation

Neem contact op