Mr. Dorien Bos-Klaver

Mr. Dorien Bos-Klaver - Jurist / mediator / Directie Mr. Dorien Bos-Klaver - Jurist / mediator / Directie - Foto
Jurist / mediator / Directie
Mr. Dorien Bos-Klaverd.klaver@klaveragrarischvastgoed.nl
Volg Dorien op LinkedIn

‘Ik houd van de puurheid van de boeren en het boerenleven.’

Boeren Passie

Ik ben Dorien Bos-Klaver (1976), juriste en mediator bij Klaver Agrarisch Vastgoed. Samen met Dick en Thieu heb ik in 2008 Klaver Agrarisch Vastgoed van mijn vader, Cor Klaver, overgenomen.

De verhalen over de boeren gingen al van jongs af aan met veel passie bij ons over tafel. Na mijn studie notarieel recht heb ik met veel plezier ruim 5 jaar als kandidaat notaris gewerkt op agrarisch georiënteerde notariskantoren in Noord-Holland. Daarna was de tijd rijp voor de stap naar Klaver. Gelukkig heb ik nog een paar jaar met mijn vader samen kunnen werken, waar ik met heel veel plezier op terug kijk. Ik voel me rijk met alle mensen binnen ons team, waarmee we verder bouwen aan ons echte familiebedrijf.

Thuis heeft mijn man, Maurits Bos, een bollenbedrijf en tulpenbroeierij en samen hebben we 3 prachtige kinderen. Het is in mijn werk een voordeel om van huis uit te weten wat een agrarisch bedrijf voor impact heeft op je leven en je gezin, het is er helemaal mee verweven.

​Klaver Agrarisch Vastgoed

Door mijn achtergrond als jurist, ben ik bij Klaver Agrarisch Vastgoed verantwoordelijk voor alle contracten zoals de koopovereenkomsten en pachtcontracten. Ik zet mij in bij alle voorkomende juridische situaties waar agrarisch ondernemers mee te maken kunnen krijgen, denk aan begeleiding bij Wet Voorkeursrecht Gemeenten, verjaringszaken, opstalrechten, uitzoeken erfdienstbaarheden en dergelijke. Daarbij ben ik praktisch ingesteld, spreek de taal van de boer en ben ik altijd op zoek naar reëele oplossingen.

Klaver Mediation

Daarnaast ben ik mij sinds 2013 gaan specialiseren als mediator. Ik richt me daarbij puur op de agrarische familiebedrijven. Ik ben ervan overtuigd én heb in de praktijk ervaren dat er veel ellende te voorkomen is door partijen te leren weer echt naar elkaar te luisteren en samen naar een oplossing te zoeken. Dat kan soms ook betekenen om op een goede manier uit elkaar te gaan. Het is een openbaring wat verbetering van communicatie -structureel- kan opleveren, vooral voor de mensen zelf, maar daardoor ook voor het bedrijf. Ik maak mij sterk om een bijdrage te leveren aan verbetering van communicatie op agrarische familiebedrijven en geef ook lezingen met dat thema. Hiervoor verwijs ik u graag naar www.klavermediation.nl

Vertrouwen

Ik vind het elke keer weer een eer als wij het vertrouwen krijgen om met het levenswerk van iemand aan de slag te gaan. Dat doen we dan ook in alle oprechtheid en met veel overgave, ieder binnen ons team met zijn eigen specialisme. We versterken elkaar daarin. Ik ben trots op ons bedrijf en wat wij betekenen voor de agrarisch ondernemers in Noord-Holland, omdat ik hou van de puurheid van de boeren en het boerenleven.

klaver-mediation

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed