Maarten Worp

’Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’

Mijn naam is Maarten Worp. Ik ben geboren en getogen op de boerderij van mijn ouders te Benningbroek. Hier ben ik van kleins af aan met mijn 2 broers en zus opgegroeid tussen de dikbillen, schapen en andere dieren. De dikbillen op ‘de Worpenhoeve’ worden daar met veel liefde en passie gefokt en zijn daarom een waar begrip in omstreken en verder.

Gedurende mijn Hbo-opleiding Bedrijfskunde, Management, Economie en Recht heb ik in 2011 stage gelopen bij Klaver Agrarisch Vastgoed. Sindsdien ben ik gecharmeerd geraakt van de diversiteit in de makelaardij en wist ik het: ‘ik wil werken bij Klaver Agrarisch Vastgoed’!

Na een eerdere periode kreeg ik tijdens mijn vakantie in Vietnam een bericht vanuit Nieuwe Niedorp met het verzoek of ik het agrarische team weer wilde versterken. Tot mijn grote vreugd ben ik weer terug op het oude vertrouwde nest! Een bekende omgeving waar professioneel en hard gewerkt wordt, maar ook tijd is voor elkaar. De agrarische sector is zeer divers met steeds weer nieuwe uitdagingen. Daarbij kom je de nuchtere West-Friese mentaliteit dagelijks tegen op de werkvloer.

Neem contact op