Maarten Worp

’Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’

Mijn naam is Maarten Worp en ben sinds 2015 werkzaam bij Klaver Agrarisch Vastgoed. Een stageperiode tijdens mijn hbo studie in 2011 en een collega vervangen in 2014 was voor mij daarbij een goede basis. Om door te kunnen groeien heb ik een aanvullende studie gevolgd. Dit heb ik eind 2020 afgerond en mag sindsdien de titel Register-Taxateur (RT) voor de kamer Landelijk & Agrarisch Vastgoed dragen.

Samen met mijn vriendin Janna en onze zoon wonen wij in Abbekerk, maar ik ben geboren en getogen op de boerderij van mijn ouders te Benningbroek. Hier ben ik van kleins af aan met mijn 2 broers en zus opgegroeid tussen de dikbillen, schapen en andere dieren. De dikbillen op ‘de Worpenhoeve’ worden daar met veel liefde en passie gefokt en zijn daarom een waar begrip in omstreken en verder.

Klaver Agrarisch Vastgoed is voor mij een bekende omgeving waar professioneel en hard gewerkt wordt, maar ook tijd is voor elkaar. De agrarische sector is zeer divers met steeds weer nieuwe uitdagingen. Daarbij kom je de nuchtere West-Friese mentaliteit dagelijks tegen op de werkvloer.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed