Maarten Worp

’Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken’

Mijn naam is Maarten Worp en ben sinds 2015 werkzaam bij Klaver Agrarisch Vastgoed. Een stageperiode tijdens mijn hbo studie in 2011 en een collega vervangen in 2014 was voor mij daarbij een goede basis. Om door te kunnen groeien naar taxateur landelijk/agrarisch vastgoed heb ik een aanvullende studie gevolgd. Hierbij heb ik al m’n certificaten behaald en moet ik enkel nog de praktijktoets voltooien.

Ik woon in Abbekerk met mijn vriendin Janna, maar ben geboren en getogen op de boerderij van mijn ouders te Benningbroek. Hier ben ik van kleins af aan met mijn 2 broers en zus opgegroeid tussen de dikbillen, schapen en andere dieren. De dikbillen op ‘de Worpenhoeve’ worden daar met veel liefde en passie gefokt en zijn daarom een waar begrip in omstreken en verder.

Klaver Agrarisch Vastgoed is voor mij een bekende omgeving waar professioneel en hard gewerkt wordt, maar ook tijd is voor elkaar. De agrarische sector is zeer divers met steeds weer nieuwe uitdagingen. Daarbij kom je de nuchtere West-Friese mentaliteit dagelijks tegen op de werkvloer.

Neem contact op