Marcel Spil

‘Stilstaan is achteruitboeren.’

Mijn naam is Marcel Spil en ben sinds 2021 werkzaam bij Klaver Agrarisch Vastgoed. Samen met mijn vrouw Jolanda en 2 zonen wonen wij in Obdam. Zowel Jolanda als ik zijn geboren en getogen op een agrarisch bedrijf. Na mijn opleiding aan de Has in Leeuwarden heb ik 2 jaar gewerkt op het ouderlijke bedrijf en vervolgens 7,5 jaar als rundveespecialist in de veevoeding.

Het agrarische bestaan is er bij ons met de paplepel ingegoten. De continue ontwikkeling in combinatie met de gedrevenheid van de ondernemer maakt de agrarische sector uniek. Stilstaan als ondernemer, maar ook als dienstverlenend bedrijf betekent achteruitboeren. De keuze om bij Klaver Agrarisch vastgoed mezelf verder te ontwikkelen was snel gemaakt.  Klaver Agrarisch Vastgoed heeft een gemotiveerd en enthousiast team waarbij veel kennis en ervaring aanwezig is.  Dit in combinatie met het toekomstig behalen van de opleiding geregistreerd makelaar/taxateur biedt mij genoeg om u als agrarisch ondernemer van een goed en wel overwogen ontwikkeling te voorzien.

Samen met mijn collega Marieke van Vliet ben ik inmiddels gestart met de opleiding Basistheorie Vastgoed. De opgedane kennis van deze wekelijkse studie kan ik direct toepassen in de praktijk.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed