Marieke van Vliet

’Wat je zaait zal je oogsten.’

Mijn naam is Marieke van Vliet en ik ben opgegroeid op een biologisch melkveebedrijf in de Schermer. Tijdens en na mijn opleiding (Commercieel medewerker Bank & Verzekeringen) heb ik in totaal acht jaar gewerkt als adviseur bij een verzekeringsmakelaar. De agrarische relaties hadden mijn grootste interesse. Om hier vaker mee in aanraking te komen ben ik bij Klaver Agrarisch Vastgoed gaan werken.

Wonen in het landschap waar ik dagelijks mee werk.
Ik woon samen met mijn vriend in Veenhuizen en ben bij Klaver Agrarisch Vastgoed werkzaam als assistent makelaar. In deze functie ondersteun ik de makelaar bij zijn taken en kun je mij dan ook aan de telefoon krijgen of op afspraak tegenkomen.

Soms besef je de waarde van een moment pas op het moment dat het een herinnering wordt.
Het bedrijf waar ik opgroeide is enkele jaren geleden verkocht in samenwerking met Klaver Agrarisch Vastgoed. Uit ervaring weet ik dan ook hoeveel (emotionele) impact een verkoop op de familie kan hebben en hoe fijn het is als je daarin goed wordt begeleid. Het hart voor bedrijf en gesprek aan de keukentafel is voor mij wat de agrarische sector zo mooi maakt.

Inmiddels ben ik gestart met de opleiding Basistheorie Vastgoed. Dit is het eerste onderdeel in de opleiding naar makelaar en/of taxateur. De opgedane kennis kan ik vervolgens direct toepassen in de praktijk.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed