In memoriam Matthieu Bink

In memoriam Matthieu Bink - In memoriam Matthieu Bink - - Foto
In memoriam Matthieu Bink

IN MEMORIAM

6 juli 1970 - 5 april 2023

Wij zijn zeer aangedaan en verdrietig nu we u moeten meedelen dat onze collega Matthieu op 5 april 2023 is overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker.

In 2000 is hij komen werken bij ons kantoor. Na 8 jaar heeft Matthieu samen met Dick Waiboer en Dorien Bos-Klaver Klaver Agrarisch Vastgoed overgenomen. Bijna 25 jaar heeft hij zijn kennis en kunde ingezet voor ons kantoor, en onvoorwaardelijk voor onze klanten.
Matthieu was professioneel, integer, vaak op de achtergrond, altijd scherp en alert. Een stevige, stabiele factor binnen kantoor.

Als collega kon je op hem bouwen.

Wat een veerkracht heeft hij getoond sinds maart 2021 toen bekend werd dat hij ongeneeslijk ziek was. We hebben diep respect voor hoe hij en zijn gezin daarmee zijn omgegaan. Hij heeft ook ons door het ziekteproces heen gesleept en het voor ons mogelijk gemaakt om door te gaan en weer met een sterk team verder te kunnen.

We zijn Matthieu erg dankbaar voor alles wat hij voor Klaver Agrarisch Vastgoed en onze klanten heeft betekend. We zullen hem ontzettend gaan missen.

Onze gedachten zijn bij zijn vrouw Marieke en zijn dochters Suze, Louise en Anne. 

______________________________________________________________________

Een stijlvol afscheid en het “levensportret” van Thieu

Gisteravond (12 april) hebben wij stijlvol afscheid genomen van onze collega Thieu. Met het “festivalbandje” “Zorg goed voor elkaar”, liet hij een helder bericht na aan ons allen.
Vertrouwen, behulpzaam en dankbaar. Normen en waarden die Thieu typeren. Thieu zal buitengewoon gemist gaan worden als collega, vriend, levenspartner en vader.

Wij danken u voor uw medeleven die wij, in welke vorm dan ook, van u hebben mogen ontvangen.

Thieu heeft voor zijn dochters een “levensportret” nagelaten; een persoonlijk interview om hem in woord en beeld te dichtbij te kunnen houden. Stichting Levensportret geeft mensen die ongeneeslijk ziek zijn de mogelijkheid hun levensverhaal en levenslessen kosteloos vast te leggen in een professioneel geschoten videoportret als waardevolle herinnering voor hun naasten. Het was Thieu zijn wens om zoveel mogelijk gezinnen dit levensportret te kunnen geven en dus zoveel mogelijk geld in te zamelen voor deze stichting. Alles is welkom… Doneert u mee?

Doneren kan via: https://stichtinglevensportret.digicollect.nl/marieke-bink-buis

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed