Landbouwvakdagen West-Nederland - augustus 2021

Ook Klaver Agrarisch Vastgoed is natuurlijk aanwezig op de Landbouwvakdagen in de Beemster, als standhouder samen met Schenkeveld Advocaten.
Beide ondernemingen hebben veel deskundigheid in huis voor u als agrarisch ondernemer en zijn u graag van dienst.

Klaver Agrarisch Vastgoed heeft zich bewezen als grote speler binnen de agrarische sector bij aan- en verkoopbemiddeling, agrarische taxaties, ondersteuning bij pacht en beheer, bij conflictbemiddeling in agrarische familiebedrijven, maar zeker ook bij verkoop van ‘warme grond’. Bij Klaver Agrarisch Vastgoed noemen ze dat ‘Buitenkansen’. Agrarische gronden met ontwikkelingsperspectief, omdat ze vanwege hun strategische ligging potentieel zeer geschikt zijn als nieuwbouwlocatie. Gezien de huidige woningbouwcrisis is er weer volop interesse van ontwikkelaars. Klaver Agrarisch Vastgoed werkt uitsluitend en alleen voor de agrarisch ondernemer en neemt dus nooit een opdracht aan van een ontwikkelaar of overheid. Zij werken voor de boeren en anders niet; dat maakt Klaver Agrarisch Vastgoed uniek!

Bent u geïnteresseerd of u mogelijk een Buitenkans in bezit heeft? Kom dan langs in de Beemster, of bezoek de nieuwe website van Klaver Agrarisch Vastgoed, die speciaal voor deze Buitenkansen is gemaakt: www.warmegronden.nl .

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed