Even voorstellen: onze stagiaire Floor Klaver

Mijn naam is Floor Klaver en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Winkel waar mijn vader, broers, neven en ooms een boerderij runnen. We melken daar 2x op een dag 350 koeien. Van deze melk wordt heerlijke kaas gemaakt (wel bekend als Klaver Kaas).
 
Ik zit in het 2e jaar van het Horizon College te Alkmaar. Daar volg ik de opleiding: Juridisch Administratief Medewerker met veel plezier. De opleiding is verdeeld in 3 jaar, waarvan 2 periodes van 20 weken stage bij verschillende bedrijven. Toen ik dat hoorde wist ik een ding zeker, ik wil één van die 2 periodes stage lopen bij Klaver Agrarisch Vastgoed. Ik had ook stage kunnen lopen bij Klaver Makelaardij, maar ik wilde graag stage lopen bij Klaver Agrarisch Vastgoed omdat ik agrarisch bloed in me heb.
Mijn nicht Dorien Klaver doet de juridische kant in het bedrijf en heb haar meteen opgebeld met de vraag of ik daar terecht kon tijdens mijn stageperiode. Dit was geen enkel probleem. Het leek me leuk om samen met Dorien deze stageperiode in te gaan omdat ik benieuwd was hoe het ‘’achter de schermen’’ gaat bij Klaver Agrarisch Vastgoed. En welke raakvlakken heeft het juridische werk van Dorien met de makelaardij? Op deze vragen wil ik antwoord krijgen.

De eerste week is goed bevallen! Ik mocht meteen al van alles doen en hard aan het werk, want stil zitten hoort er bij Klaver niet bij. Bij Klaver zit een onwijs leuk team met super leuke mensen die me graag willen helpen. Ik heb het hier nu al erg naar m’n zin en ik ga elke dag met veel plezier naar mijn stage.
Ik verwacht dat ik hier heel veel ga leren en dit mee kan nemen naar m’n volgende stage/opleiding.

Floor Klaver

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.