Even voorstellen: onze stagiaire Janna Wouda

Ik ben Janna Wouda en woon samen met mijn ouders en zussen in de polders van Uitgeest. Van jongs af aan ben ik opgegroeid op het melkveehouderij van mijn ouders en oom. Hier houden we naast de koeien onder meer ook schapen en paarden. Zelf breng ik momenteel twee paarden uit op dressuurwedstrijden, waarvan de jongste in de L1 en de oudste Z1. Het doel voor dit jaar is om met de jongste ook springwedstrijden te gaan rijden om met de oudste in de Z2 winstpunten te behalen.

Voor mijn afstudeerstage van de opleiding Juridisch Medewerker heb ik gekozen voor Klaver Agrarisch Vastgoed. Naar aanleiding van mijn eerdere ervaring in de makelaardij was de keus voor deze branche snel gemaakt. Omdat Klaver Agrarisch Vastgoed beschikt over de combinatie van makelaardij en agrarisch is dit voor mij een ideale combinatie.

Ondertussen draai ik al twee weken mee in dit gezellige team, waarbij kwaliteit voorop staat, maar ook plezier beleefd wordt. In deze korte tijd is mij al veel nieuwe dingen geleerd en voel ik me al helemaal op mijn plek. Ik kijk uit naar de weken die nog komen gaan!

Janna Wouda

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.