Jaarlijkse bijeenkomst Agrarische Jongeren Noord-Holland

foto agrarische jongeren 25-1022 oktober heeft het HAJK in Hotel Van der Valk A7 haar jaarlijkse bijeenkomst georganiseerd met als thema de onwetende consument.

Onder leiding van Dick Waiboer gaven Albert Boersen van Floating Farm, Caroline van der Plas van Team Agro NL en Jurjen de Waal van Milieudefensie voor circa 200 jongeren hun visie op dit onderwerp.

Belangrijkste items waren dat er momenteel interessante initiatieven zijn om de landbouw en de consument dichter bij elkaar te brengen, maar ook dat de land- en tuinbouw zelf, onder andere via social media veel meer kan doen om de consument te laten meekijken in de agrarische sector. Ook blijkt dat de schakels in de keten tussen producent en consument vaak zorgen voor vertroebeling van productinformatie waardoor de consument minder beleving heeft bij de producent en het product. Interessant was verder dat Milieudefensie in tegenstelling tot het verleden nu nadrukkelijk kiest voor partnerschap met de land- en tuinbouw ten einde doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en milieu te bereiken.

UITNODIGING

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.