Verhuis- en verbouwbericht

Uit ons pand gegroeid

Wij, Klaver Agrarisch Vastgoed en Klaver Makelaardij, 2 groeiende en bloeiende bedrijven, die elkaar buitengewoon aanvullen en versterken, zijn uit ons gezamenlijke kantoorpand gegroeid. Dat vraagt om verandering! Klaver Agrarisch Vastgoed blijft aan de Trambaan 12 en Klaver Makelaardij is verhuisd naar de Vijverweg 2 te Nieuwe Niedorp.

Klaver Agrarisch Vastgoed is aan het verbouwen!
Op dit moment wordt er hard gewerkt om ons kantoorpand aan de Trambaan 12 een eigentijds interieur te geven, mét natuurlijk een agrarische touch. Wij kijken er naar uit om u vanaf juli te kunnen ontvangen in ons vernieuwde pand. Tot die tijd werken we -coronaproof- vanuit huis. We blijven onverminderd bereikbaar middels e-mail en telefoon én komen graag naar u toe voor in verkoop name, taxatie of advies met betrekking uw agrarisch vastgoed!

KlaverAgr-11Klaver Makelaardij is verhuisd!
Achter elke verhuizing zit een uniek verhaal, vol motivaties, wensen en verlangens. Ook wijzelf hadden zo onze verhuisdromen.

Dit voorjaar zijn wij, Klaver Makelaardij Wonen, verhuisd naar de Vijverweg 2 in Nieuwe Niedorp. Dat betekent extra ruimte voor ons én voor Klaver Agrarisch Vastgoed, die op de Trambaan 12 blijven. Wij werken nog altijd intensief samen én kunnen nu beide doorgroeien.

De keuze voor de Vijverweg 2 is verrassend en logisch tegelijk. Tot voor kort woonden Cor en Ada Klaver hier namelijk nog. Nu zij kleiner wilden gaan wonen, lieten zij op hetzelfde perceel een prachtig nieuw huis bouwen en krijgt de voormalige familiewoning een nieuwe bestemming als kantoor voor Klaver Makelaardij.

Nieuwe pand Klaver Makelaardij

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.