Over ons

Agrarisch Vastgoed betreft een boeiende maar complexe materie. Het beste advies kan alleen iemand geven die ook echt binding heeft met de branche: die weet wat er onder de agrarisch ondernemers leeft, omdat hij of zij dit van huis uit kent. Klaver Agrarisch Vastgoed heeft alléén medewerkers die van agrarische komaf zijn of nog steeds een agrarische onderneming drijven. Dat maakt al onze medewerkers tot volwaardige gesprekspartners voor de agrariër.
Iedereen bij Klaver Agrarisch Vastgoed weet van huis uit wat een boerenbedrijf inhoudt. Wij kennen het leven, de vraagstukken, de moeilijkheid van beslissingen en de emoties bij familiebedrijven. Wij spreken uw taal!

Het beste resultaat door kennis én boerenverstand.

Klaver Agrarisch Vastgoed biedt méér dan makelaardij. Zij heeft alle kennis in huis om u op alle vlakken met betrekking tot uw vastgoed optimaal te kunnen adviseren.

Dick Waiboer heeft jarenlang zijn sporen verdiend als agrarisch kredietadviseur en kan u als geen ander begeleiden bij uw afwegingen. Als juriste kent Dorien Bos-Klaver de regels van de wet, waardoor u bij ons bent verzekerd van juridisch sterke contracten.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed