Werken bij Klaver Agrarisch Vastgoed

Vacature assistent makelaar - medewerker binnendienst (m/v)

Een baan binnen een enthousiast team betrokken medewerkers die elke dag het beste uit zich zelf proberen te halen, ten dienste van agrarisch ondernemers!

Wie zijn wij?
Wij zijn hét agrarisch makelaarskantoor van Noord-Holland, dat een compleet aanbod aan dienstverlening biedt voor agrarisch ondernemers, met betrekking tot hun vastgoed. Een kantoor waar met plezier wordt gewerkt.

Wij houden ons natuurlijk bezig met bemiddeling en begeleiding bij de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed. Maar ook het taxeren in het kader van bedrijfsoverdracht, erfenissen of voor de bank. Het beheer van agrarisch vastgoed, het opstellen van pachtovereenkomsten. Het verkopen aan projectontwikkelaars, voor andere bestemmingen. Begeleiding bij bestemmingswijziging. Verbetering van communicatie bij agrarisch familiebedrijven, of gewoon sparren. Dus: een dynamisch bedrijf, waar voortdurend nieuwe uitdagingen zijn, met een boerenhart.

Al onze medewerkers zijn van agrarische komaf of thuis nog steeds actief als agrarisch ondernemer. Dit maakt ons mede tot volwaardige gesprekspartner voor onze klanten. Wij zijn zelf ook echt een familiebedrijf, waar betrokkenheid met elkaar en onze klanten voorop staat.

Hoe ziet je werkdag bij ons er uit?
Geen dag is hetzelfde. We starten de dag met een kort werkoverleg waarin gedeeld wordt wat er uit de afspraken op de vorige dag is gekomen, wat er die dag op de agenda staat en er worden gezamenlijk prioriteiten gesteld. We verlenen onze diensten namelijk als een team.
Jij bent ‘ons visitekaartje’: het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Daarom is het van groot belang dat je weet wat er speelt en daarbij betrokken bent. Zowel in de sector, als bij de zaken die bij ons op kantoor actueel zijn. Je neemt elke telefoontje aan en geeft daar een vervolg aan met inplannen van afspraken, terugbelverzoeken, acties inplannen voor de makelaar of taxateur. Een punctuele instelling is daarom belangrijk.

Daarnaast bereid je dossiers voor, met het complementeren van alle informatie op het gebied van de eigendomssituatie, bestemmingsplannen, (milieu)vergunningen, bouwtekeningen, roerende zaken lijsten en andere relevante (juridische) informatie.
Je hebt een grote mate van vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Wie zoeken wij?
Een betrokken, enthousiaste en punctuele medewerker, voor full time dienstverband of minimaal 4 dagen per week.
Een werker en teamspeler, met aantoonbare affiniteit met de agrarische sector.
MBO-4 of HBO-denkniveau.
Juridische kennis en commerciële kwaliteiten zijn een pré.
Op korte termijn beschikbaar- bij voorkeur vanaf november 2023.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan, waarin je volop kunt ontwikkelen en nooit uitgeleerd bent. Je ondersteunt de makelaars, taxateurs en juriste in de breedste zin en hebt tevens veel klantcontact via telefoon, mail en op afspraak.
Mogelijkheden tot het volgen van aanvullende opleiding. Een gezellig team van collega’s!

Enthousiast geworden?
Graag ontvangen we je motivatie en c.v. op d.klaver@klaveragrarischvastgoed.nl
Bij voorkeur voor 15 september 2023.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar Dorien Klaver.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Foto kantoor - Klaver Agrarisch Vastgoed