Vacature: Assistent makelaar

Eindelijk een baan waarin jouw agrarische roots helemaal op z’n plaats zijn!
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging; een baan binnen een enthousiast team van betrokken medewerkers die elke dag het beste uit zich zelf proberen te halen, ten dienste van de agrarische ondernemers? Dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn hét agrarisch makelaarskantoor van Noord-Holland dat, vanuit een boerenhart, een compleet aanbod aan dienstverlening biedt voor de agrarisch ondernemers op het gebied van hun vastgoed. Het gaat daarbij zowel om veehouderij, akkerbouw, tuinbouw en bloembollen, van de Haarlemmermeer tot Texel.

We zijn vooral actief in bemiddeling en begeleiding bij de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed. Maar ook het taxeren, het beheer van agrarisch vastgoed, het opstellen van pachtovereenkomsten, begeleiding bij bestemmingswijziging, verbetering van communicatie bij agrarisch familiebedrijven…  Dus: een dynamisch bedrijf, waar met regelmaat nieuwe uitdagingen zijn.

Ons team

Ontmoet je alvast hier.
Je komt werken in een klein team van bevlogen collega’s. Al onze medewerkers zijn van agrarische komaf of thuis nog steeds actief als agrarisch ondernemer. Dit maakt ons mede tot volwaardige gesprekspartner voor onze klanten. Wij zijn zelf ook echt een familiebedrijf, waar betrokkenheid met elkaar en onze klanten voorop staat. We werken vanuit een open en integere werksfeer. We werken hard en hebben plezier in ons vak en het samenwerken.

Wie zoeken wij?

Een betrokken, enthousiaste medewerker, voor full time dienstverband of minimaal 4 dagen per week.
Een werker en teamspeler, met agrarische roots of aantoonbare affiniteit met de agrarische sector, waardoor je de inhoud van je werk interessant vindt.
Iemand met een pro-actieve houding, niet alleen in de aanpak van je werk, ook in het bijhouden van de ontwikkelingen in sector. Je bent alert en weet wat er speelt.
HBO denk- en werkniveau. Juridische kennis en/of commerciële kwaliteiten zijn een pré.

Hoe je dag eruit ziet?

Gelukkig nooit hetzelfde. Je hebt veel klantcontact via telefoon, mail en op afspraak. Je ondersteunt de makelaars, taxateurs en juriste in de breedste zin. Het maken van koopovereenkomsten, samenstellen van taxatierapporten en opstellen van brochures behoort tot je werkzaamheden. Je gaat geregeld mee op pad met één van onze makelaars of taxateurs om vervolgens de afspraken uit te werken. Ook het voorbereiden van marketing uitingen op social media behoort mogelijk tot je taken.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan en een passende beloning, waarin je je volop kunt ontwikkelen en nooit uitgeleerd bent. Mogelijkheden tot het volgen van aanvullende opleiding. Een goede werksfeer en een gezellig team van collega’s.

Enthousiast geworden?

Dan maken we graag kennis met je. Stuur voor 1 november a.s. je sollicitatie en c.v. naar Dick Waiboer middels een e-mail bericht aan d.waiboer@klaveragarischvastgoed.nl .
We kijken er naar uit.

Voor eventueel aanvullende vragen over je functie, kun je bellen met ons kantoor en vragen naar Dick, Matthieu of Dorien.

Neem contact op

Klaver Agrarisch Vastgoed

Telefoon
0226 414 008

E-mail
info@klaveragrarischvastgoed.nl

Bezoekadres / Postadres
Trambaan 12 1733 AX Nieuwe Niedorp

KvK-nummer / BTW-nummer
36049346 / NL80.57.00.924 B.01

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.